Validate Consult

Vi udvikler startups

 

Validate arbejder med Danmarks mest ambitiøse organisationer indenfor iværksætteri og innovation.

 

Vi hjælper dem med at få mere effekt ud af deres startup-programmer.

Vi understøtter iværksætteri

En stor del af vores kundebase er aktører indenfor det danske iværksætter-økosystem.

Vores kunder omfatter lokale og nationale erhvervshuse, klyngerne, universiteterne, kapitalfonde og div. andre interesseorganisationer.

Vi skaber impact

Vores motivation er at gøre en forskel. Naturligvis for den enkelte iværksætter men lidt bredere set på nogle af de påtrængende samfundsmæssige dagsordener.

Vores kunder deler dette værdigrundlag. Sammen bidrager vi til at flere grønne, sociale og kreative virksomheder lykkedes.

 

Vi sikrer bedre investeringer

Når vi pitchtræner oplever investorer at virksomhederns niveau højnes. Det fører til flere investering og bedre netværksarrangementer.

Med vores systematiske tilgang til iværksætteri kan vi tilbyde investorer et mere præcist indblik i en given startup. Således kan vi levere analyse af virksomhedens forretningsmodel, valideringsgrad samt teamets konkrete performance.

Hvad kendetegner os?


Selvom håndværkere bruger samme værktøjer, er de ikke lige gode til at bygge huseDet der adskiller os som konsulenthus er ikke hverken værktøjer, teori eller metoder. Men måden vi anvender dem på. At vi møder iværksætterne i øjenhøjde og kommunikerer ærligt i et forståeligt sprog. Som iværksættere, bruger vi vores egen historie til at relaterer problemstillinger, samt det at træffe beslutninger under ekstrem usikkerhed. Det skaber tryghed. Tryghed skaber engagement. Hvilket leder til de rigtige samtaler. Hvor skal pengene komme fra? Hvem er kunderne? Hvordan formulerer vi værditilbuddet? Hvilken distributionskanal er mest effektivt? Hvordan prissætter vi os strategisk? Resultatet er høj deltagertilfredshed over alle programmer. Vores kunder oplever højere engagement iblandt deres startups samt større fokus.

Hvad kendetegner os

Selvom håndværkere bruger samme værktøjer, er de ikke lige gode til at bygge huse

Det der adskiller os som konsulenthus er ikke hverken værktøjer, teori eller metoder. Men måden vi anvender dem på. At vi møder iværksætterne i øjenhøjde og kommunikerer ærligt i et forståeligt sprog. Som iværksættere, bruger vi vores egen historie til at relaterer problemstillinger, samt det at træffe beslutninger under ekstrem usikkerhed.

Det skaber tryghed. Tryghed skaber engagement. Hvilket leder til de rigtige samtaler.

 • Hvor skal pengene komme fra?
 • Hvem er kunderne?
 • Hvordan formulerer vi værditilbuddet?
 • Hvilken distributionskanal er mest effektiv?
 • Hvordan prissætter vi os strategisk?

Resultatet er høj deltagertilfredshed over alle programmer. Vores kunder oplever højere engagement iblandt deres startups samt større fokus.

 

Højhuse-storby

Ydelser

Workshop hos Soundhub

Workshops

Vi underviser i det meste omkring iværksætteri.

Vores mest populære workshops:

 • Forretningsmodel design
 • Fra ide til handling
 • Markedsvalidering
 • Kundesegmentering
 • Værdiskabelse og prissætning
Iværksætteri sparring

Acceleration

Du ved dine startups har brug for at snakke med deres kunder. Vi sikrer at de gør det.

Vi hjælper bl.a. med

 • Design af forløb der sikrer systematisk risikoreducering
 • Lean startup metodik i praksis
 • Customer discovery teknikker
Pitch Træning

Pitch træning

De fleste iværksættere bør bygge virksomhed frem for at søge investering.

I erkendelse af, at det fra tid til anden er nødvendigt med kapital har vi udviklet et format der på ekstremt kort tid klargør iværksættere til at præsentere deres virksomhed.

Det her er langt bedre end hvad vi har gjort i tidligere accelerator-forløb. Vi har sagt til startups, at de skulle gå ud at snakke med deres kunder men vi har ikke givet dem værktøjerne til det og vi har ikke holdt dem op på det.

Valideringssessionen giver fokus for startups og det kobler perfekt ind med deres value proposition. Det presser dem fremad og i sidste ende får vi bedre resultater.

Super godt!

Michael Böwadt

CEO, SoundInvest

As a result of hiring Validate/Anders to do a full day workshop focused on Customer & Value Creation at DTU Skylab, my students are now way better equipped to take the systematic steps required to succeed with their startups. Anders took my brief and learning objectives and turned them into a super engaging and eye-opening workshop.”

 

 

 

Camilla Nørgaard Jensen

Accelerator Program Leader, DTU Skylab

Vi har i Den Sociale Kapitalfond brugt Anders Graabæk til undervisning i flere sammenhænge i forbindelse med vores acceleratorforløb, Impact StartUp, hvor deltagerne med Anders ved rattet er blevet ført igennem alt fra pitchtræning til Business Model Canvas.

Anders leverer altid en super god performance – og han formår at gøre sit materiale forståeligt, levende og ikke mindst særdeles nærværende og brugbart for deltagerne.

Helle Bergstrøm

Forretningsudviklingschef, Den Sociale Kapitalfond

Feedback fra

Hos Validate har vi arbejdet sammen med Soundtech accelerator program, som hjælper nogen af de bedste startups fra hele verden med at skalere deres forretning.
Her er hvad startups som har deltaget i programmet, siger omkring Validate.

 

“The speaker was knowledgeable about the subjects covered”

Soundtech stjerner

“The speaker was able to communicate the topic/tool and methods in an interesting way”

Soundtech stjerner

“I was blown away by the use of this tool as the backbone for our work at the camp and moving forward. This is in spite of having used the tool in the past and even facilitating workshops on it! Great job!”